2 april 2008

stars

Igår såg jag Andy Warhol. Han var nog bra den där Andy, men ändå inte riktigt så bra som jag hoppats. Jag hade hoppats på mind-blowing. Jag vet inte riktigt varför jag trodde att utställningen skulle vara mind-blowing. Helt intressant var den, med inte för mycket Marilyn Monroe och konservburkar, men med en hel massa videon (som jag iofs inte hade sinnesro att titta på). Nöjd är jag i alla fall och ceasarsalladen och cidern var goda efteråt.

Att sitta i Cityterminalen för att vänta på min buss hem börjar kännas ganska bekant och jag har insett att de senare bussarna alltid är osynkroniserade med min stadsbuss till ytterdörren. Så det blev en promenad även om jag tänkt vara lat.

I kväll blir det Jam All Star 2008. "En magnifik helkväll med ett hopkok av våra finaste favoriter! Vi presenterar stolt komikerstjärnskottet Sissela Benn, humorhjälten Mattias Fransson, hyllade poeten och spoken word-artisten Johannes Anyuru, dansaren Kristiina Viiala och rosade sångerskan Britta Persson med Per Nordmark på trummor i vårens upplaga av Jam All Stars!", lovar de på hemsidan. Och jag ser framemot dem alla, även om jag till en början bokade biljett på grund av Britta Persson.

Och nu ska jag jobba.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag tror det beror på sinnesstämning om man mind-blåses av andy. eller om man just precis råkat läsa solanas. då ser marilyn helt annorlunda ut.

när det börjar sa...

jo, så är det. och om man hela tiden går och tänker på solanas när man ska tänka på warhol (även om man inte nyss läst solanas). och om man mest av allt är hungrig och törstig.

Anonym sa...

jag var vid detlaget redan så trött att jag hade däckat på en pub o vilade mina fötter :P Det är tungt att turista :P

Anonym sa...

Gissade att det var endera det eller att du ivrigt satt vid terminalen och väntade på att få stiga på färjan :P