22 oktober 2008

konferensdöden

Den är här nu. Konferensdöden. Vill inte, orkar inte, kan inte. Måste. Den slår till när man varit hemma en dag och tror att man undvikit den.

Jag är hemma igen. Mer eller mindre. Betonade mindre på veckans jobbmöte på förmiddagen. Om en halv timme skall jag föreläsa, imorgon skall jag föreläsa. Helst av allt skulle jag blunda och vila mina trötta ögon. Omåttligt glad att det idag är planerat att kursdeltagarna skall presentera sin projekt och jag kommentera dem. Omåttligt glad att det är först imorgon jag ska få till stånd någon form av slutknorr på kursen, avslutande, avrundande föreläsning.

Jag har redan bokat min nästa jobbresa. Om 33 dagar sitter jag i flygplanet igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vart bär nästa jobbresa av? Jag hoppas ju på München, men tror det är en aning långsökt. Själv kom jag tillbaks hem från en jobbresa till Stockholm i natt. Underbar stad! Fast för mig gäller "borta bra, men hemma bäst". Och då, tro det eller ej, är hemma bäst här i München. ;) Men hemma bäst är i Finland också. Svårt det där.... En stor kram från ditt fan i Tyskland.

när det börjar sa...

Nästa blir faktiskt underbara Stockholm. Och för någon dag sedan fick jag veta att jag några månader senare får åka till Tyskland. Tyvärr norra Tyskland den här gången, men man vet ju aldrig, helt plötsligt kan den kombineras med södra delarna. Kram!

Anonym sa...

Stockholm är alltid lika roligt att besöka. :) Vart i norra Tyskland? När ska du? Kanske du hinner gå på julmarknad och dricka Glühwein! :)

när det börjar sa...

Bremen. Måste "bara" fixa fram finansiering nu. Blir i början av mars, så tror att de redan packat undan julen :)