22 mars 2013

hur skriver man på riktigt?

Gårdagen var konstig. Fortfarande efter en lång natts sömn, där det ingick att jag somnade sittande med en katt i famnen, känner jag att gårdagen var konstig.

Jag vann. JAG VANN.

Och det tar så otroligt mycket emot att skriva det. Lika jobbigt kändes det igår att skriva det på facebook och twitter, efter att mitt sällskap i publiken sagt att jag måste skriva det. Det var så otroligt jämnt mellan de tävlande. Det var så otroligt omtumlande, att jag bara famlade fram efteråt för att få en blomma, bok och kram, för att sedan famla tillbaka till min plats, där jag  fick frågan om jag skriver på riktigt och jag tror att jag svarade att jo, det gör jag. De 3,4 kilometrarna hem hade jag tänkt åka buss, men istället gick jag och sa tusen gånger (minst) i telefon "det är så sjukt", medan mamma googlade var Kuopio finns. För dit ska jag, till Kuopio den 25.5. Sjukt.

8 kommentarer:

ponks sa...

Vet inte vad det är du har vunnit, men det förtjänar du :)

ponks sa...

aaaah. poetry slammen så klart. GRATTIS!

Nina sa...

Åååååsååm!!! Grattis!

Mia Skrifver sa...

Som sagt. Förstås vann du. Hur klart som helst i min glaskula att du skulle vinna. Du är skitbra på det där ju. Nu ska du öva dig på att skriva ditt namn, likamedtecken och vinnare. Se så. Hoppla. Hela pappret.

När det börjar sa...

Den förbannade Jante har smetat ut sig på pappret. Men FM i Kuopio, då jävlar ska jag vinna. Man vill ju åka till Frankrike på VM.

När det börjar sa...

Och tack!

Sandra sa...

Det var verkligen synd att jag inte orkade ta mig dit - kommer inte ihåg vilken jätteviktiggrej jag höll på med då. GRATTIS! VM i Frankrike låter ju inte helt fel! :)

när det börjar sa...

Sandra: Uppsatser, tror jag det var du rättade. Skulle nog kunna tänka mig åka till Frankrike, men ska bli spännande att se de andra som tävlar. Finns säkert massa superbra typer. TACK!