21 augusti 2011

Allt det roliga

Det roliga veckoslutet skulle innehålla:
1. besök till Flow Park med vänner.
2. äta sushi med vänner efter Flow Park.
3. restaurangmat med andra vänner.
4. bio besök med dessa vänner.
5. årets första tennis med vänner.
6. cirkusfestival med vän.
7. skriva ett blogginlägg som Jessi skulle läsa och tänka "Jag tolkar det här som ett "Nu kommer Jessi att tro att det blir polttare"-inlägg. Then again är det så genomskinligt att det skulle kunna lura mig att tro att det inte blir polttare eftersom du aldrig skulle skriva sådär då..! Sneaky!", vilket hon tänkte.


Istället blev det:
1. besök till Flow Park med vänner.
2. äta sushi med vänner efter Flow Park.
3. en ytterst orolig febernatt/kanske-det-är-bäst-att-sova-med-ämbar-vid-sängen-natt.
4. en natt då jag var glad för att jag hade en katt som sov bredvid mig/arg för att jag hade en katt som sov bredvid mig.
5. en natt då jag somnade ordentligt och sov mindre oroligt efter att jag lade mig på spikmattan i sängen. efter den åtgärden sov jag fram till halv tre följande dag. ca fyra timmar på spikmatta.
6. varken restaurangmat, bio, tennis eller cirkus.
7. en katt som stal min skinka från smörgåsen när jag höll i smörgåstallriken med ena handen och WhatsAppade med andra handen.
8 en katt som tyckte att jag borde krafsa honom (24/7) när han låg i famnen. Genast jag inte gjorde det satt han sig på macbooken.
9. och på söndag klockan 15:13 började jag känna mig helt frisk trots fortsatt feber. Det kanske beror på att jag legat i soffan med en katt i famnen i över två timmar och en annan katt vid fötterna.


2 kommentarer:

Jessica sa...

a) Så trevligt att du känner mig så bra att du ord för ord kan se framför dig hur jag ska reagera!

b) Människor tror snart att vi är sponsade av WhatsApp, så mycket som vi bloggar om det (skrivet medan vi WhatsAppar, uuuh!)

när det börjar sa...

a) mycket behändigt är det. det blir så mycket lättare att blogga då.

b) det är helt enkelt bäst!