2 november 2008

dagen efter

Det är fullt möjligt att jag gjorde bort mig igår. Nej. Jag menar naturligtvis att det är fullt möjligt att Snövit gjorde bort sig igår. Samtidigt är det inget mot fjolåret. Jag skäms fortfarande ögonen ur mig på grund av fjolåret. I år var det bara konstigt.

Iakttagelse 1: Det är lättare att vara Snövit i nattklubb i Jakobstad än det är i en nattklubb i Åbo. Speciellt obekvämt kan det kännas i Hamburger Börs.
Iakttagelse 2: Det är fullständigt accepterat att krama Snövit. Oberoende om man ser henne spatsera mellan dansgolv eller om hon står i toalettkö och oberoende av eget kön.
Iakttagelse 3: Det räcker med att vara Snövit i Åbo en gång. Redan en gång är en gång för mycket.
Iakttagelse 4: Om man använder peruk behöver man ingen mössa.
Iakttagelse 5: Ibland glömmer man hur man ser ut. Tills man råkar se sig i en spegel. Usch.
Iakttagelse 6: Man känner sig inte särskilt attraktiv i svart, lockigt perukhår.

2 kommentarer:

S. sa...

Jag skulle inte ha gissat att du vantrivdes som Snövit. Jag gillade uppmärksamheten:) Men det hemska var nog att man ibland glömde hur man egentligen såg ut (speciellt när det fettiga sminket började smälta och när det inte fanns så mycket kvar av det när man skulle gå hem...horribelt, men det var kanske avsikten också!:) -sandra

när det börjar sa...

Roligt var det nog. Egentligen tror jag att jag blev slagen i huvudet med "jag är gammal, trött och saknar min säng" där mot slutet. Då blev det inte bättre av att traska omkring som Snövit. Nästa år igen, men då utan peruk misstänker jag :)