31 juli 2008

orsak och verkan

Det finns en orsak till att jag brukar undvika solen. Sedan jag brände mig i söndags har jag varit noga med att vara fullt påklädd och hållt mig till skugga. Idag har jag vätskefyllda blåsor över kroppen. De gör mig tokig. De kliar. Dessutom är det inte alls snyggt.

5 kommentarer:

Jessica sa...

Huj, det låter minst sagt jobbigt, jag skickar dig varma tankar här från min magontslya!

Saija sa...

TIps: smeta naturell jogurt på solbrännan. Det fungerar utmärkt, men du vill kanske avboka allt socialt umgänge för den dagen , man får en lite unken doft av det. ;)

F.ö. så fick jag nyss en conference-alert som inte alls angår mig, men jag tänkte genast på dig. Cybercultures - exploring critical issues i Saltzburg nästa Mars. Deadline for submission i September vill jag minnas. Fast du vet säkert om den redan... ;)

när det börjar sa...

jessica:Magont? Igen? Hoppas det blir bra snart. Kanske nervös inför Göteborg?

saija:Måste testas.

Hade helt missat den konferensen. Kollade upp det och verkade definitivt något för mig. Tusen tack!

Jessica sa...

njaa, det här magontet har kommit o gått i ett år nu, börjar bli smått irriterande. Och jag är 98% säker på att det inte är stressrelaterat eftersom det kommer och går helt oregelbundet! Såklart gör väl stress inte saken bättre, men jag är fortfarande förvånansvärt lugn över Gbg, helt förvånad själv :)

när det börjar sa...

Ja, då låter det inte Göteborgsrelaterat. Hoppas det försvinner. Kanske du inte hinner bli nervös över Göteborg. Försöker minnas om jag var nervös innan Uppsala. Minns inte känslan. Det känns som så längesen. Synd.