30 juli 2008

fallskärmskursen

Om en vecka är första dagen. Jag undrar inte om jag verkligen vågar hoppa ur planet. Jag undrar inte om jag kommer att banga ur. Jag undrar inte om jag kommer att störta till marken. Jag undrar inte om jag kommer att fastna i ett träd. Jag undrar inte om min finska är tillräckligt bra för att jag ska förstå alla instruktioner.

Jag undrar vad jag skall ha på mig. Hur tokigt är inte det?
Jeans är väl opraktiskt. Kjol och klänning är helt omöjligt. Vad passar under halaren? Vad blir för varmt? Vad blir för kallt? Ser det töntigt ut om jag kommer med mjukisbyxorna och det visar sig att vi inte får hoppa första dagen? Kanske det ser värre ut om jag kommer i klänning. Varför äger jag inga kloka shorts för såna här ändamål? Känns inte riktigt som läge att ringa till instruktören: "Hördu jag sitter här och funderar på vad jag skall ta på mig för kläder".

7 kommentarer:

Chris sa...

Testa att hoppa i en "Hare Krishna" outfit, låter riktigt bekvämt i mina öron ;) Men skämt åsido, låter som en riktig upplevelse, kanske något man själv gör i en inte alltför avlägsen framtid. Lycka till!

Yvonne sa...

Jag skulle tro att mjukisbyxor är bättre än shorts. Tänk om ni får hoppa, och du ramlar och skrapar upp knäna om du har shorts... ojoj vad spännande det låter!

när det börjar sa...

Chris: Låter riktigt skönt faktiskt. Det står på hemsidan att det inte finns något som hindrar en att hoppa naken heller, så länge man minns handskarna :D Meddela sen när det är din tur, så kommer jag som publik ;)

Yvonne: Låter riktigt förnuftigt. Jag hade inte ens tänkt tanken att jag skulle ramla. Men knappast långsökt som nybörjare :)

Jessica sa...

Först skrattade jag, men sen insåg att det ju faktiskt är lite klurigt! Men megaspännande, vill veta allt sen, då har jag väl nyss kommit hem från Milano. Tre veckor till Gbg, oh yeah, längtar!

när det börjar sa...

Klurigt visst, men nog känns det för mig fortfarande konstigt fåfängt :D Åh Milano, åh Göteborg. Förstår att du längtar!

Patrik sa...

Jag undrar om..... undrar om.. jag ska komma direkt från arbetet till Åbo eller hem via

när det börjar sa...

bara du kommer i tid. så har jag en sak mindre att vra nervös över.