19 februari 2013

Istället för att uppfattas som subversivt ätstörd, finns risken att bloggaren inte uppfattas som ätstörd överhuvudtaget*

Den senaste tiden har jag varit förvånad över hur hungrig jag blir av att tänka.

Jag gör inte särskilt mycket annat än sitter på en stol, läser text om makt, kön och normalitet, tänker och skriver. Mest tänker jag. Eller skriver argument och strukturer för mina argument.

Och så tänker jag att det kunde vara skönt att ha en fåtölj i mitt arbetsrum som jag kunde sitta och tänka i. Sedan tänker jag att det är lika bra att jag inte har en fåtölj, den skulle vara så lätt att somna i.

Ute snöar det, som vanligt.

Det här är precis vad det ser ut att vara.
Om nån minut har jag ätit upp det.

* Det senaste jag skrev i avhandlingen.

3 kommentarer:

ponks sa...

Jag blev och undra bara... är det en risk? Att bloggaren inte uppfattas som ätstörd överhuvudtaget? Vet ju inte sammanhanget, men blev intresserad.

när det börjar sa...

På det där stadiet är jag just nu. Försöker komma på om det är exakt rätt ord i varje mening.

Och i den här meningen tror jag risk är rätt, också om det känns fel. Eller, de bloggare som jag skriver om vill mycket gärna uppfattas som ätstörda, därför risk. Har också funderat på "Istället för att uppfattas som subversivt ätstörd, finns faran att bloggaren inte uppfattas som ätstörd överhuvudtaget". Men tror att det blir ännu mer fel. Tror också att jag hinner byta ut subversiv många gånger om också. Eller bygga om meningen till tre meningar. Argh.

ponks sa...

Aa, på det sättet. De VILL uppfattas som ätstörda (hur knasigt det än låter, så förstår jag faktiskt att det kan fungera så. Suck).