14 februari 2013

att skicka iväg text

Idag har jag postat tre stycken lika tjocka kuvert. Jag är fascinerad över hur jag både kan vara lite upprymd och samtidigt skämmas.

Jag är också fascinerad över hur odramatiskt det var, det största som hände var att jag hade problem att få in kuverten i postlådan. Jag hoppas att det inte var ett tecken. Kanske det betyder att jag inte alls borde ha skickat? Eller så betydde det att jag måste möta lite motstånd, och det enda motståndet var postlådan, resten går så smort. Men jag tvilar.

Jag undrar också om jag glömde något, om det var något jag borde ha gjort. Nu blev det inte så att jag ropade bok, bok, bok och hoppade tre gånger på vänstra benet. Inte heller sa jag jag kan, jag kan, jag kan medan jag snurrade tre varv medsols. Jag vet inte heller vilken ramsa jag borde läsa för att postlådan inte ska brinna upp innan de  hämtar innehållet. Jag undrar om jag borde ha fört det till en post istället. Jag undrar om jag överhuvudtaget borde blogga om det.

Jag tror att jag borde fira det på något sätt. Att jag överhuvudtaget skickat iväg det. Men det är svårt, mest skämms jag över att någon ska behöva öppna kuverten och tänka jaha eller vad tusan är det här.

6 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Skam är en sork skrev Minna på min blogg idag. Tänk på det. Skammen blir betydligt lustigare då.

Bra skickat!

när det börjar sa...

Okej, sork. Sork, sork, sork.

Jessica sa...

Kääk! Heja heja!

Peppe sa...

Bra gjort!

HEJA! Fan vad bra! Det finns bara klyscha hejarop, men föreställ dig att jag hejar på ett coolt och avslappnat sätt.

Peppe sa...

Bra gjort!

HEJA! Fan vad bra! Det finns bara klyscha hejarop, men föreställ dig att jag hejar på ett coolt och avslappnat sätt.

när det börjar sa...

Jessica: Ja! Kääk.

Peppe: Mycket coolt och dubbelt hejande ser jag framför mig.