16 mars 2010

måndagen den 15.3.2010

Måndagskvällen var historisk på många sätt. Efter 655 speltimmar av WoW gjorde jag min första guildrun och min första raid. Man kan säga att jag blev ninja pulled till raiden. Jag hade inte tänkt göra min första raid tills någongång långt in i framtiden. Jag är oerfaren och undergeared. Jag känner inte min karaktär så bra ännu. Jag som redan flera gånger sagt "tack, men nej tack" till att göra femmanna dungeons tillsammans med guildies för att jag kände mig så oerfaran och undergeared stod alltså plötsligt i en tiomanna ToC. Av alla ställen. Det var skrämmande, det var nervöst. Jag hade precis gjort en dungeon normal. Stod i Dalaran och funderade om jag skulle göra en till efter en repair. Jag hade ännu inte ens gjort en heroic dungeon. Efter lite /w med P, ploppade det plötsligt fram en invite. Jag accepterade. Stod på Krasus Landing och /wave till T, som /w något om att det är bra med många olika klasser efter att jag /w något om att jag knappast skulle vara till stor nytta och jag /w att han bara är diplomatisk. LOL.

Jag gjorde många fel. Oändligt många fel. Jag gjorde en healthwell redan vid summoning stonen, Jag råkade kasta min soul stone till T som egentligen inte behövde den. Jag glömde att senare göra flera soul stonar. De fick upprepa att jag skulle göra en summoning stone inne i ToC för G. Jag stod på fel ställe. Jag sprang åt fel håll. Jag glömde att summon min Felhunter när han dog. Jag hade ingen som helst aning om vad ToC gick ut på, vilket inte egentligen var så konstigt eftersom jag inte haft tid att studera den. Oh my, jag missförstod till och med första bossens olika phaser och trodde att det var olika bossar. Fattade inte vad vi väntade på när vi var klara med första bossen och bara stod kvar. Jag /g något om thanks for my first raid and... phew, vilket jag fick svaret /g there's more. Det var förvirrande. Blossande heta kinder. Svettigt. Fick noggranna instruktioner om vår strategi innan varje boss. Jag försökte memorera. Vid sådan buff springa till den tanken. Men när raiden var i full gång glömde jag allt. Sprang lite hit och dit. Några DoTar här, några där. Disconnectade flera gånger. Dog naturligtvis några gånger. Blev resurrectad. Gjorde corpse run. Men vi kom igenom. Minns bara att vi skulle ha gjort en, möjligen två, wipes. Hade inte tänkt rolla på något loot. Fick /w med frågor om varför jag inte rollade. Förklarade att det var min första raid, att jag inte gjorde mycket nytta och var inte här för looten. Slutade i alla fall med att jag rollade. En staff och en shoulder och jag fick båda. Vi slutade halv ett. Fick ett /w om jag ville med på en guild heroic dungeon. Antar att jag inte skämde ut mig helt. Eller så tyckte de synd om mig.Såg på klockan. Halv ett på natten. Nä, skulle sova. Var trött hade förr spänningshuvudvärk. Gick på övervarv och läste om ToC och olika strategier. Skämdes ännu mer.

Och på tisdag gjorde jag flera heroic dungeons som guildrun. Jee!

2 kommentarer:

Nina sa...

Haha

när det börjar sa...

Övervägde i ett skede att smyga in en mening någonstans mitt i: Om du läst enda hit bjuder jag på en öl. Men sedan beslöt jag mig för att korta ner det i stället och inte beskriva min 655 speltimmar i en fotnot, vilket jag först gjorde.