25 augusti 2008

fullt ös

Under helgen konstaterade jag att jag underskattat sömn i min egen säng. Trött kropp blir inte piggare av att hållas i rörelse. Hoppade på onsdag. Jag spelade fotboll på torsdag. Cyklade till bussen mot Dalsbruk på fredag. Befann mig i Dalsbruk, hölls vaken i Dalsbruk, kom hem från Dalsbruk tills söndagkväll, sov en liten stund och spenderade den här dagen vid flygfältet. Marktränade, slog min ena armbåge blå och förlorade ytskiktet på densamme.

Och nu känns det som om jag inte orkar skriva. Vill inte skriva. Orkar inte skriva att jag haft ett av de jobbigare veckosluten, men även ett som var rätt roligt. Och maten var god, och hotellet snyggt och ordpåradochordiföljd. Jag skrev ett helt veckoslut. Jag skrev mig sönder och samman.

Nu vill jag bara lägga mig ner. Titta på en film och somna med handen i en chipspåse. Jag ska lägga mig ner.

2 kommentarer:

Chris sa...

With rest comes dreams and with dreams also the sweet escape. Och om du nu måste skriva ihjäl dig, gör det på detta forum. har varit tomt här i fyra dagar. Skäms! :)

när det börjar sa...

Och så vaknar man. Tvingas att vakna. Stiga upp. Klä på sig, borsta tänderna, äta morgonmål och cykla iväg till jobbet för att halvt skriva ihjäl sig där också tills deadline på söndag. Livet är underbart.