6 september 2011

lampan från helvete

I februari 2010 försökte jag göra en lampa. Den blev ett fiasko. Så nu gjorde jag ett nytt försök. Eftersom det misslyckades förra gången satsade jag den här gången på the bigger the better(?) och köpte en enorm ballong. Riktigt enorm. Istället för garn använde jag den här gången någon form av plastat papperssnöre. Dessutom preparerade jag ballongen med plastfolie, vilket jag läst någonstans att kunde vara en bra idé.

Jag hängde upp ballongen i badrummet:


Jag började snurra runt snöre som jag kletat in i tapetklister:Jag lät den torka (i flera veckor, kanske en månad). Sedan tröttnade jag på att den hängde mitt i köket så jag tog mod till mig och släppte ut luften. Tyvärr hade jag varken tillräckligt mycket snöre, tillräckligt mycket tapetklister och plastfolien var helt omöjlig att pilla bort:Nä. Jag har inte blivit bättre på att pyssla sedan senast.

6 kommentarer:

Jessica sa...

Det är intressant hur din blogg har gått från kattblogg till pysselblogg. Testar du det här med nischer inför Bloggalan eller? ;)

när det börjar sa...

Såklart! Eller så finns det ett praktiskt sammband med att katterna är bortresta just nu och jag passar på att pyssla när ingen bestämmer sig för att lägga sig i målarfärg med mera. (Men egentligen vill jag mer tänka att din förklaring är mera sann)

Jill sa...

Kul :) Kanske det lyckas nästa gång, tredje gånget gillt och det där. Ganska snygg är den ju, på ett fult sätt ;)

när det börjar sa...

ska inte ge upp. ska bara vänta lite på ett år tills nästa försök. "Ganska snygg är den ju, på ett fult sätt ;)", mycket beskrivande, hehe. nu är den kastad.

Sandra sa...

*kan inte sluta skratta*

när det börjar sa...

hehe :)