24 februari 2010

Lotta pysslar

Jag tycker om att pyssla. Jag tycker om järntråd. Har flera byrålådor fulla med saker som kan vara bra att ha utifallatt. Jag har olika textilfärger, porslinsfärger, fönsterdekorationsfärger.
Det som jag inte har är tålamod.

Så såg jag det här blogginlägget. Blev förtjust. Överförtjust.
Perfekt, tänkte jag. Precis en sådan där lampa skulle passa i mitt vardagsrum.
Men, en nackdel med att ha dåligt tålamod är att man ofta får göra det flera gånger tills det lyckas och därmed tar det mera tid än om man skulle klara av att vänta. Så här blir det om man inte orkar vänta:
3 kommentarer:

Anonym sa...

:D Älskar den här bildserien!
Jag har också lagat en liknande för ett par (5?) år sedan till mormor som julklapp. Typ tre såna men mindre, att ha som dekoration i en skål. Typ. Det blev ju naturligtvis en fiasko, men hon uppskattade tanken:)
SU

SivÖ sa...

Du får förlåta, men jag började gapskratta då jag såg det här! Det skulle antagligen se likadant ut om jag försökte, mitt tålamod är minimalt då det kommer till pyssel. Jag gillar pysslande i teorin, men i praktiken blir det ofta pannkaka av allt.

när det börjar sa...

Jag skrattade också.

Jag lät den hänga kvar rätt länge. Men blev tvungen att kasta den när jag insåg att jag snart skulle tycka att den faktiskt var helt okej, skulle få besök och inte förstå varför de skulle stirra på den så konstigt.

Jag tycker om pysselbloggar och börjar allvarligt fundera på att göra en egen pysselblogg (eller iaf en underkategori). En pysselblogg som inte alltid är så perfekt.