8 maj 2013

en andra halva av en onsdag


Klockan 14 kollade jag hur andra skrivit sina avslutande diskussioner.
Klockan 15 hade jag skrivit ungefär 200 ord till.

Klockan 16 hade jag cyklat hem eftersom jag insåg att jag varken ätit lunch, hade lunch med mig eller att lunchställena i närheten knappast hade mat kvar. Åt spagetti med sås av sojakross.


Klockan 17 tömde jag diskmaskinen. Jag skrev också ett meddelande till Jessica, som råkade skriva ett meddelande till mig i samma sekund. Det var väldigt spooky. Dessutom skrev vi om samma sak. Dubbelspooky.
Klockan 18 satt jag hemma vid datorn. Skrev på en oavhandlig text. Det är väldigt mycket text just nu. Det kan hända att jag åt en eller två karkkin.
Klockan 19 skrev jag fortfarande. Jag var inte så ledsen som jag såg ut. Jag var mest koncentrerad, och lite trött. Ibland brukar jag ha photobooth på i bakgrunden för att filma mig själv när jag skriver. Gjorde det första gången sommaren 2010. Har en idé om att klippa ihop det och använda det på något sätt. Jag ser väldigt tokig ut när jag skriver.
Klockan 20 cyklade jag till mataffären.

Innan klockan 21 fick jag ett konstigt infall. Bytte kläder efter mathandlandet och sprang. Eftersom närmaste tiden kommer att handla en hel del om att sitta stilla och skriva har jag funderat på att börja springa regelbundet. Jag tänker bättre när jag springer. Också idag fick jag några textidéer.
Klockan 22 kändes det inte så smart längre. Jag var mest av allt en stor svetthög på soffan med väldigt stela ben. Klockan 23 hade jag kravlat iväg till duschen. Och nu ska jag sova. 

6 kommentarer:

Jill sa...

Springa, springa! Jag vill också. Att få vara en svetthög på soffan med stela ben är det bästa jag vet. (Jag börjare kanske ha lite, lite, abstinens från springandet då jag inte kunnat göra det sen augusti)

när det börjar sa...

När kan du börja tänka på sånt? Redan i sommar? Har ingen koll på hur det fungerar.

Jill sa...

Enligt diverse inlägg på forum kan det vara så tidigt som sex veckor efter förlossning, dvs förra veckan för mig. Jag har eftergranskning hos läkare nästa vecka, så får jag OK av henne tänker jag fara ut och prova. Får många kan det dock räcka flera månader innan det känns okej att springa. Jag hoppas att jag inte är en av dem.

när det börjar sa...

Håller tummarna!

Jessica sa...

Jo, trodde först att WhatsAppen gick sönder när "min" text dök upp i din pratbubbla :D

när det börjar sa...

Jag trodde också den gått sönder. Hann inte se din text, men trodde att appen fått fnatt och börjat plinga varje gång jag skickade meddelande till någon annan.