22 april 2013

veckans tips för fem städer

Om man är i Mariehamn på tisdag eller i Karis på torsdag kan man se pjäsen Mina vackra ögon. Det är teatergruppen Blaue Frau som gör teater utgående från Nina Hemingssons enrutingar. Jag är inte i Mariehamn, inte heller i Karis. Istället får jag vänta till december då pjäsen kommer till Åbo.

Om man är i Stockholm på onsdag kan man lyssna på en intervju med Kristina Lugn. Jag är inte i Stockholm. Det är ganska dåligt.

Om man är i Åbo kan man på onsdag se Riksteaterns gästspel, pjäsen Håpas du trifs bra i fengelset. Jag är i Åbo. Jag är glad att jag är i Åbo.

Om man är i Göteborg på fredag kan man lyssna på Sara Ahmed och en paneldebatt. Jag är inte i Göteborg.  Jag har lyssnat på föredrag av Sara Ahmed en gång tidigare. Jag kunde tänka mig att göra det igen.

8 kommentarer:

Jessica sa...

Åh Alakoski! Jag vill också!

när det börjar sa...

Var det så att du jobbade torsdagsförmiddag? Annars: kom! Oberoende egentligen: kom!

Satu Laukkanen sa...

Jag hör också till dem som får vänta på att vackra ögon intar staden i december. Tycker de gärna kunde komma hit lite fortare...

Situationsdiktaren sa...

Haha! Två av dessa är redan inprickade den här veckan!

när det börjar sa...

Satu, väldigt, väldigt länge till december. Men på torsdag får vi vara glada att vi är i Åbo på boksläpp istället för i Karis.

Situationsdiktaren, oj! Inte illa prickat.

Satu Laukkanen sa...

Man kan alltid vara glad över att man inte är i Karis... :D

Situationsdiktaren sa...

Där har du fel, Satu!

när det börjar sa...

Satu: Det där skulle jag också ha sagt när jag var tio år yngre. Vänta bara, snart är du tio år äldre och längtar tillbaka nu och då ;)

Situationsdiktaren: Ack, ja.