23 april 2012

#fail av alla #fail

Igår skulle jag glatt blogga om hur jag lyckades köpa en resa till Munchen och att jag efter flera års paus ska besöka kompisen U och för fjärde gången besöka Oktoberfest. Sedan hade jag tänkt skriva något om att jag också spontanköpte ett paket biobiljetter (så att jag ska bli tvungen att oftare gå på bio) och  inträdesbiljetter till FlowPark (som jag oberoende ska besöka). Det var igår.

Innan bloggandet antecknade jag resan i kalendern. Började bläddra i den och insåg att det kanske inte var så lyckat i alla fall. Hittade inte bokmässan i Göteborg någonstans. Och så klart!

Jag har flygbiljett till Göteborg samma dag som till Munchen! På Munchenresan finns det inga möjligheter till att få pengarna tillbaka vid annulering, medan det är möjligt på Göteborgsresan. Men ändå. Jag vill båda! Oktoberfest ordnas i tre veckor, men eftersom just de veckorna är fullproppade av föreläsningar jag ska hålla (flera per vecka, ibland flera per dag) var just det veckoslutet enda möjligheten. Jag blir så trött.

3 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Nämen usch vad jobbigt. Kan du liksom göra lite av varje?

när det börjar sa...

Den här gången får det nog "bara" bli Munchen. Men, ännu större orsak att boka Göteborgsresa nästa år (och genast skriva det i kalendern). Jag jag får sällskap av dig då.

Mia Skrifver sa...

Jamen nästa år. Ja det kanske kan funka. Skulle kunna kännas rätt. På nå vis.