1 november 2009

Det här kommer inte att bli en Alex Schulman

I den svenska blogosfären är det just nu populärt att göra en Alex Schulman, det vill säga be bloggläsare ge rubriker för inlägg och sedan beta av förslagen en efter en.


Jag har inte tänkt göra det. Istället tänker jag slumpmässigt ta böcker från min bokhylla, ta den första meningen i boken och fortsätta därifrån. Det får bli vad det blir. Kanske personligt upplevt, kanske skönlitterärt. Kanske torrt. Kanske motsträvigt. Kanske något jag inte alls tänkt skriva om.


Man kan se det som ett experiment och som en redovisning bok för bok vad som finns i min bokhylla.2 kommentarer:

Jessica sa...

vad fuskigt, den övningen hade jag tänkt ha till vår fina IB-klubb, jag hade faktiskt med mig den kvällen som vi satt på Bremer och inte ens låtsades skriva :)

Och förresten, på tal om denna eminenta klubb; HUR kan jag ha glömt att berätta att jag i Berlin såg MAGVÄSKOR till salu?? Och inte på någn loppis eller second hand, nejnej, på självaste Galeria Kaufhof!

när det börjar sa...

Äh. Den går att skriva hur många gånger som helst. Dock ska jag inte använda den imorgon när jag skrivleder eder, som jag från början tänkt.

På tal om magväskor ska jag nästa vecka lägga upp en bild du kommer att gilla. Jag måste bara besöka ursprunget för att ta den först.