25 juni 2008

pick a box, it's content will help you oooon yoooour waaaay

I en drömvärld jobbar jag halvtid med forskning samt halvtid som speltestare och recensent. Nu lever vi inte en drömvärld, men jag har inte varit långt ifrån de senaste dagarna.

Dag 1 var planerad till punkt och prick. Jag skulle jobba och ta kreativa pauser genom att spela Super Mario Galaxy. Ett spel jag sparat i månader. Trånat efter i månader. Det gick snett. Gav spelet någon timme men kom inte riktigt in i det. Förhoppningarna var helt enkelt för stora. Att jag inrett min lägenhet med Super Mario-figurer säger kanske en del. Får låta spelet vila en tid. Ge upp kan jag inte.

Resten av de kreativa pauserna tröstade jag mig själv genom att spela Super Mario Bros 1, Super Mario Bros 3 och Bubble Bobble. Spelade så pass helhjärtat att jag dag 3 hade handledsvärk. Idag är dag 3. Fick helt enkelt ta det lite lugnare idag. Började på Sims 2 Pets. I'm hooked. Jag kommer att drömma om min Simsfamilj med sin Simshund. Så hooked är jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har varit spelrecensent. Trodde tyvärr det skulle vara mer roligt än det var. Det handlar ofta om att spela en massa spel man inte är intresserad av plus att man ska orka spela länge i det spel man ska recensera för att ge en bra bild av det. Sedan är det lite tidspress på vissa spel... men visst hade det sina ljusa sidor också! Vill inte förstöra din dröm dock. Det är dock inget man kan bli rik på.

när det börjar sa...

Sant. Drömmar är ofta så. Verligheten sällan så bra som drömmen. Hade inte ens tänkt tanken att man skulle vara tvungen att spela ett spel i timtals som man inte ens gillar. Fortsätter drömma om att vinna miljoner på Lotto och ha möjlighet att spela bra dataspel, läsa bra böcker och titta å bra filmer.