24 oktober 2011

världsämst

Det här är förmodligen en av de första gångerna jag inte köpte flygplatschoklad till jobbkafferummet. Det är så att jag endast en gång (en gång av tiotal, förmodligen fler) som jag lyckats få den där chokladasken till kafferummet. Alltså, jag köpte en gång till och med en Victoria&Daniel-chokladask som jag glufsade i mig i eget kök. Förra gången lyckades jag få chockladasken till mitt arbetsrum. Sedan råkade jag bli överrumplad av chokladbehov, öppnade asken för att smaka lite och vips fanns det så lite kvar att jag inte kunde föra den till kafferummet utan att totalskämmas. Jo, världssämst. Och nu ångrar jag det nästan lite. Sitter i arbetsrummet, utan chokladask, chokladsugen.

3 kommentarer:

Jessica sa...

Kanske inte rätt tillfälle att påpeka att rubriken är felstavad då? :P

(Mm, choko! Har liten onyttighetslakko på G men nu ska jag just på bio och vill ha NÅT GOOOOTT!)

Jill sa...

Helvete skulle bryta löst på min arbetsplats om jag mumsat i mig chokladen före den kommer till kafferummet. Arbetsresor utomlands är heliga och skall alltid leda till godis, så också födelsedagar. Man skulle säkert få sparken om man inte följde detta :)

när det börjar sa...

Jessica: Haha! Som tur lyckades jag stava rätt i inlägget.

Jill: Hehe! Också om vi är väldigt få är folk utomlands typ hela tiden. Finns choklad på kaffebordet nästan hela tiden också om bara några köper/får det köpta fram till bordet.