5 oktober 2011

saker man kan googla klockan 00:12

Är det farligt om katter äter oliver/tapenade?

Orvar älskar både oliver och tapenade. Han blir helt tokig om jag råkar äta någondera.

4 kommentarer:

Jill sa...

Katter vet för det mesta vad som är "giftigt" för dem och det undviker de som pesten. Så om Orvar älskar Oliver är det säkert helt OK. Säger jag som egentligen inte har den blekaste aning om sådant här.

när det börjar sa...

Jag brukar också tänka så där, sedan får jag ibland lite överskyddande hjärtklappningar och googlar allt smått och stort. Orvar verkar gilla allt möjligt konstigt. Å andra sidan är det så han växt upp och tackvare det han lever. Han fångades in som vildkatt eftersom han hängde vid Åbo varv och tiggde allt som varvsarbetarena hade till lunch, till slut tyckte de att han borde få ett hem och inte behövde tigga.

Jill sa...

Är det något fel på mig när jag nästan börjar gråta av den storyn? Vår Natasha var också vildkatt, eller hennes mamma var det och mamman med ungar hittades i skogen förra våren.

när det börjar sa...

Verkligen inget fel på dig. Orvar hann leva runt ett halv år som vildkatt, sedan blev han infångad, fick leva ungefär ett halv år hos en fosterfamilj för att bli självsäkrare och tryggare och nu har jag snart haft honom ett halv år hos mig. Han lär sig hela tiden nya saker av Knut som föddes på ett katthem och man ser hur han ibland gör precis lika som Knut (inklusive ligga nära mig i soffan).