21 februari 2008

Ja, mamma!

"Du måste komma ihåg att föra ut roskis före du åker."
"Ja, mamma."

Jag undrar vad det säger om mig, när kära mor ringer för att meddela att de nog kan åka bil i tre timmar för att hjälpa mig att diska, dammsuga och torka damm före jag åker till Uppsala. Eller kanske det säger mer om henne?

Här är faktiskt städigare än vanligt.

3 kommentarer:

0008 sa...

Oki, vad bra att du flyttat! :) Aldrig att jag kommer att komma mig för att registrera mig bara för att få skriva en kommentar...men ta inte bort bloggen innan jag hunnit ändra min länk till dig är du snäll?! *ler*

Anonym sa...

Nå int tar d ju tre timmar från staden K till staden Å! Eller kanske du menar fram o tillbaka? Go Bloggen med registreringstvång och världens utflytt... Läste att Ulla-Maj Wideroos hade mobbats på Bloggen, kanske är det därför de införde det fjantiga tvånget??

när det börjar sa...

malin: planerat att ha kvar bloggen på något sätt, iaf tills jag själv hunnit kopiera inläggen där och det lär dröja. dessutom vill ja ju fortsätta kommentera :)

jessica: nå nä 1,5 timme med bil är närmare sanningen. Men jag tänkte liksom att jag skulle skicka hem dem också så. Mm.. såg att nätversionen av JT hade artikel om umw och registreringstvånget. Very interesting!