28 juli 2011

sen pituinen se

Sov elva timmar, har legat i koma på soffan under ett täcke i 3,5 timmar. Varken ätit morgonmål eller lunch. Men det var så värt det, för igår var jag en snabbsväng till grannen. Vi gick till Designhappening i stan. Jag köpte två ringar och två halsband.
Efter dusch och klädbyte, cyklade jag iväg i gassande sol och utan vattenflaska (flaskkorkar försvinner när man skruvat bort dem för att fylla flaskan med vatten, flaskkork never ever to be found, säker på att katterna har en stor hög undangömd någonstans). Jag cyklade, vi blev två som cyklade, vi blev tre som cyklade och så var vi framme. Då var vi fem. Åkte tio gånger upp för en slalomlift i en bil för att sedan bromsa ner för backen tio gånger. Cyklade tillbaka in till stan.

Här ska det finnas ett foto på en pizza som jag åt så snabbt att jag inte hann fota den, men nog hann få ont i magen av och svindel lite senare. Eller så var det solsting. Eller så var det vätskebrist. Eller överansträngning efter blodgivning dagen innan. Eller de spända musklerna efter nackspärr.

Efter ätandet cyklade vi till nästa ställe. Minigolf på Koulus bakgård i skymning också om det blev ljus på fotot.
Tolv var jag tillbaka hemma. Stupade i säng och vaknade varje timme eftersom katterna tyckte att jag borde vara vaken. Vaknade med ett blåmärke längs med ryggraden.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Oiih vad fina ringar! Och de där spegelhalsbandsdjuren har jag sett många av, fina de också!

när det börjar sa...

Jo! Riktigt fina. Vill ha meeer!