6 juli 2011

den lite längre versionen


Lördag klockan 17.00 satt jag på en stol i Bromarv. Såg Skärgårdsteaterns uppsättning av Alice i Underlandet. Pjäsen var mycket bra. Se den!
Lördag klockan 13.30 satt jag på en gård i Dragsvik, väntade på att en kompis skulle komma hem.
Söndag klockan 6.00. Jag stupade ner på gästmadrassen. Såg flygplan i taket och somnade.
Söndag klockan 14.30 vaknade jag. Kravlade mig upp från madrassen och tittade på leksaksrummet jag sov i.
Söndag klockan 18.00 hade vi tagit ett dopp i havet. När jag gått så långt ut att vattnet nådde till låren orkade jag inte gå längre ut utan lade ner mig. Det var kallt.
Söndag klockan 21.10 satt jag på rälsbussen tillbaka mot Karis.
Söndag klockan 21.25 åkte jag förbi Ekenäs.
Söndag klockan 04.45 satt vi på en gräsmatta i Hangö och åt en hel massa Fisherman's Friends. Efter det här gick vi i riktning hemåt, sedan stannade vi och satt på en stor sten, pratade med människor. Efter det gick vi tillbaka hit och satt på en bänk tills vi gjorde ett nytt försök att gå hem. Vi åt också Fisherman's Friends på stenen och bänken. De var inte särskilt mättande.
Söndag klockan 04.10 satt vi på ett staket. Tittade på människor, pratade med människor vi sett tidigare samma kväll och beundrade byggarbete. Vi gick inte med på att gå för att simma trots att folk frågade. Tjatade. Tjatade så mycket att vi gick vidare.
Söndag klockan 04.10 vände jag mig om och tittade mot stranden. Vi var inte ensamma. Det var Regatta.
Söndag klockan 01.00 var vi plötsligt på Casino. Lyssnade på Von Hertzen Brothers. De var inte så bra som jag hade trott. DJn som spelade efter dem var dålig, men det hindrade inte oss från att dansa till stället stängdes. De hade fin tapet i toalettbåsen.
Lördag klockan 22:50 anlände jag till Hangö.
Lördag klockan 22.10 stod jag i Ekenäs och väntade på tåget.

Lördag klockan 22.05 promenerade jag till Ekenäs tågstation. Innan det hade jag ätit på stadshotellet.
Lördag klockan 13.20 steg jag av tåget vid Dragsvik.


6 kommentarer:

Jill sa...

Den där gården i Dragsvik ser bekant ut! Synd att jag missade dig... Sitter just nu och funderar vad jag gjorde på lördagen kl 13.30. Tror bestämt att jag hängde på stranden.

När det börjar sa...

Jag satt faktiskt och försökte speja efter katterna, men iddes inte ringa på er dörr.

Sandra sa...

Tycker faktiskt jätte mycket om dina iPhone foton! När jag börjar få in lite pengar tror jag att jag också kan köpa en sån.. ;) Hoppas du har det bra, vi får ses på hösten!:)

när det börjar sa...

Rekommenderar! Jag <3 Hipstamatic som fixar fotona. Trevlig resa och ses när du är tillbaka :)

Anonym sa...

Hei !

Jag skall har tänkt gå till självao mrådet dragvisk,där militär området är, undrar om man slipper och gå häirifrån dravsik tåg stationen till självaste dragvsik ?

När det börjar sa...

Hej! Jo, det går bra. Tar ca 5 minuter att gå till militärområdet. Man ska bara se till att verkligen gå av tåget. Station är liten och mitt i skogen så det är lätt att missa att verkligen stiga av när tåget stannar.