3 februari 2009

mitt roskis är relativt tomt

Igår somnade jag fem på eftermiddagen och sov en tre timmars lång tupplur efter jobbet. Idag sitter jag fortfarande på jobbet och känner att jag fått extra mycket energi av att skriva på avhandlingen (på riktigt skriva, skriva sida upp och sida ner, istället för det vanliga stirrande på gammal text alternativt blanka sidor). Så olika är det ibland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om man är trött så sover man en stund! ...om det tillåts förstås, men kanske du har lika bra ställt på ditt jobb som jag på mitt att kan vila då du vill? ;) Min dag har haft brist på energi, redan igår i simbassängen så märkte jag det, säkert för mycket jobb förra veckan. När allt känns rätt o orden bara flödar så är det att passa på att utnyttja de stunderna. Ibland kan det vara långt mellan dem. Lycka till med skrivandet!

när det börjar sa...

Mina sova-när-jag-vill-dagar är över. Men rätt skönt är det samtidigt att inte längre jobba hemifrån eller extremt flexibelt.

Anonym sa...

Mina sova-när-jag-vill-dagar är också huvudsakligen över! Idag tog jag mig dock en ledig dag och sovmorgon. Det kanske ger mig en massa inspiration imorgon istället...?

Yvonne sa...

"Heter" det faktiskt ETT roskis? :)

när det börjar sa...

Happiness: Jag har planerat in en helg av sovmorgnar. Kanske sovmorgnar är bra oberoende om man får inspiration eller inte?

Yvonne: Fullt möjligt att det inte heter så. Provade både ett roskis och en roskis i munnen men båda satt lika bra. Om man tänker att det skulle komma från roskkorg heter det definitivt ett. Hm... Eller pratar man om en roskkorg? Knepigt. Fram tills idag trodde jag att det hette mullvard istället för mullvad.