9 februari 2009

7,9 på imdb

Office Space hade sina stunder (eller scener, eller one liners). Löjlig på ett bra sätt tills den blev löjlig på ett dåligt sätt och sedan slutade den abrupt. Jaha. Liksom.

11 kommentarer:

tapZa sa...

Gilla du int den? En av mina favoritkomedier, helt klart.

när det börjar sa...

Först var den bra, sedan kändes det som om de helt plötsligt tröttnat på att göra filmen. "Äsch, nu orkar vi inte mer. Låt huset brinna upp, så kan vi gå hem". Antiklimax.

Kopieringsmaskinsscenen på ängen med bakgrundsmusiken var väl guldkornet i filmen.

tapZa sa...

Du har naturligtvis rätt till dina åsikter, men nu råkar dom vara fel! ;-)

när det börjar sa...

Men äsch. Nu måste jag ju av principskäl tycka om filmen mindre än jag från början gjorde.

tapZa sa...

Ojdå! Nu har vi ju helt tydligt ett gräl på gång! :-) Vad är annars en shaktimatta? Never heard... Jo, jag vet... RTFM. Retorisk fråga. Jag googlar...

när det börjar sa...

Ja! Äntligen lite spänning i det här livet. Fight, fight, fight...

Men på allvar. Du kan inte säga att den är en av dina favoritkomedier. Störde inte slutet ens lite?

tapZa sa...

Jovisst kan jag säga det! :-) Slutet var ju fenomenalt när Milton kapa hela potten å klaga på sin drink i solen... Varför störde slutet dig? Hur borde det ha varit så att det skulle ha behagat fröken? ;-)

Anonym sa...

Jamen den delen av slutet kan jag inte klaga på. Det var väl mera slutgrejen med att huset brann upp som jag hakade upp mig på. Och när jag tänker efter var det väl i princip det enda som störde mig. Och om huset inte brunnit hade jag väl också stört mig på det.

Jag tror att vi får kina om något annat. Det är inte alls roligt att kina om det här när jag inser att jag nog tyckte om filmen iaf.

Här ska förresten inte fröknas något.

tapZa sa...

Äsch.. Du får hitta på något annat vi kan käftas om nu då...

tapZa sa...

Ännu på tal om komedier så är nog "Office Space" en bra film, men den kommer nog inte upp i samma klass som min absoluta favorit, den legendariske "Torsk på Tallinn". Inget slår den! Har sett den 50++ gånger och kan varje replik utantill. Genialisk film!

Anonym sa...

Torsk på Tallinn kan vi inte heller gräla om tydligen. Tror vi får vänta tills det känns naturligt att gräla. Eller har du något bra förslag?