13 augusti 2013

Bara viktiga saker

Och sedan: hängde med katt och trattkatt, hängde med människor, drack skumpa, fick rekorderlig mensvärk, svimmade nästan, fick feber, låg stilla, åkte bil till Karis, hängde med egna katter, hängde med mamma, pappa och bror, såg på friidrott, såg ännu mer friidrott, tog tupplurar mitt på dagen, handlade mat, gjorde mat, satt i trädgårdsgunga, blev irriterad, lugnade ner mig, tog det lugnt och tar det lugnt, tar det lugnt, tar det lugnt, börjar känna mig utvilad och har börjat fundera på hurudana bordsnamnskyltar och vilka bordsdekorationer jag ska pyssla till karonkka. Jag tänker mig lottiga.

6 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Bra. Lottiga ska de vara.

Och nu när du har släppt iväg den där bunten papper, hur skulle det vara ifall du tog itu med följande bunt papper... Typ, vågat förslag här, man kunde kanske göra det tillsammans. Wow. På café. Åhå. Se vad jag hittar på. Helt vild och crazy.

när det börjar sa...

Kliar i fingrarna, vill pilla på bunten (lite har jag tjuvstartat). Nästa vecka? Nästa vecka! Den här veckan planerar jag bara att vara i Åbo en sväng på torsdag för att läsa en eller två dikter i Monk. Hängerume? Jag ska soundchecka 19.45, dörrar öppnar 20, program börjar 20.30 och jag är med i första set.

Anonym sa...

don't know if it is relevant, but I need a drink with you!

när det börjar sa...

If it is Alberga calling, yes! And can you wait until Saturday, or is it more urgent?

när det börjar sa...

Or if it is a secret admirer, possibly yes.
Or if it is robot, no thanks.

Mia Skrifver sa...

Låter ju ytterst lockande. Tror bestämt att jag hänger med ifall det är inte nåt katt- eller annat problem i vägen.