9 mars 2009

saker som gör mig arg

-sitta fyra timmar på Arlanda flygplats
-samtliga kök i Arlandas restauranger stänger klockan 19:00
-mitt flyg var framme 19:15
-mina ben värker
-jag glömde min dator i väskan som checkades in
-jag kunnat se en hel massa filmer om jag kommit ihåg datorn.
-jag är hemma runt 01:00
-mitt tåg till nästa jobbresa med hotell avgår klockan 9:00
-jag är trött
-jag inte kommer att hinna sova tillräckligt många timmar
-mina ben värker
-jag är trött
-mina ben värker

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å nej! Det värsta som kunde hända alltså. Jag lider med dig. Hoppas att din vistelse i Hesa blir bra trots alla strapatser dagen innan.

Anonym sa...

Go morron! Hoppas att du hann sova några timmar, packa upp och packa ner igen och att du kom iväg till tåget till Hesa. Tack för besöket och hoppas att du kommer snart igen. :) Och hoppas att du inte somnar mitt i ett möte... ;)

Yvonne sa...

Det låter jobbigt :S Vilken intensiv period du tycks vara inne i! Jag sitter bara och tar det lugnt och skriver på avhandlingen :) (nåja)

Anonym sa...

U: Jo. Precis vad jag var rädd att skulle hända. Å andra sidan skulle det har varit ännu värre om flyget kraschat. TACK själv! Jag hälsar på hos er nästan så ofta att jag format en egen grop i gästmadrassen :)

Hände faktiskt att resekompanjonen viskade till mig att jag skulle gå till hotellrummet och ta en tupplur om det kändes så. Trodde själv att jag nickat till, men tydligen såg jag bara lite sliten ut.

Yvonne: Egentligen är jag positivt överraskad. Känner mig ovanligt lugn, ostressad och harmonisk. Lycka till med skrivandet" Börjar själv faktiskt sakna det lite.