30 november 2012

snabba ryck

I söndags tog jag en söndagspromenad. Gick på en lägenhetsvisning.

Idag gick jag samma promenad. Det var inte bara vädret som var annorlunda. Idag gick jag till lägenheten jag köpt någon timme tidigare. Min första egna lägenhet. Galet.

När jag för en vecka sedan kom fram till att det kanske skulle vara smart att köpa lägenhet istället för att hyra en, uppmuntrade mina föräldrar mig. Samtidigt sa de att det antagligen skulle ta tid. Att jag inte skulle bli besviken om jag inte hittar och köper en inom en månad. Nu gick det så fort att jag har svårt att förstå att det är på riktigt. Det har inte ännu sjunkit in att det är dags att börja packa. Men det är bra. Bara bra. Helt fantastiskt faktiskt. Jag har inte trott att det är något som jag kan göra, men helt plötsligt sitter jag vid en bank och pratar banksaker, vid en bostadsmäklare och pratar bostadssaker, helt på egen hand. Mycket bra för självförtroende.

6 kommentarer:

Jessica sa...

WOOOOOOOP WOOOOP!

när det börjar sa...

Jag veeeet! WOOOOOP!

Nina sa...

Hurraaa!!! Grattis!!

Mia Skrifver sa...

Vuxen. Lotta är vuxen. Grattis. Det är så fint att man blir tårögd. Fast det går snabbt om för man har redan börjat se sig om efter inbjudan till party. Nå?

Martina sa...

WOOOP! PARTY! HURRA FÖR PALMSTER!

när det börjar sa...

Party. Ja! Flera till och med. Eventuellt (och antagligen) snabbare än ni tror. Tack!