27 juni 2009

lördagskväll

Att gå på dejt kan påminna väldigt mycket om en arbetsintervju. Förutom att man sitter på en uteservering, dricker upp en blåbärscider varpå sällskapet säger "Vill du ha en till?" på vilket man svarar "Nej" och båda parter stiger upp under tystnad, skakar hand och tackar för visat intresse. Sedan tycker man att det var rätt bortkastat att man sminkade sig, tycker att man kunde passa på att spendera resten av kvällen på uteservering med kompisar (för man är ju färdigsminkad och färdigklädd) , känna att man är hungrig, cykla hem för att steka några köttbullar och när man väl ätit känna sig så utmattad och trött (eftersom klockan faktiskt är lite över åtta på kvällen) att man inhiberar allt och lägger sig på sängen för att somna till en film. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som är så särskilt med lördagskvällar? Inget! Är man trött så är man, och då är det bara att vila. ;) Men jag måste säga att jag hade en väldigt tur att jag träffade min man så som jag gjorde, för jag skulle inte haft en aning om hur man dejtar. Låter jobbigt... Kanske du hittar din på Oktoberfest också... ;) Vi har bord reserverat i år.

när det börjar sa...

Ja, Oktoberfest fjärde året i rad. Man ska inte ge sig! Och så är det ju alltid så trevligt sällskap så där annors också :D