3 december 2012

bara att ta nästa steg

De senaste två veckorna har jag blivit medveten om att jag en längre tid inte kommit ihåg mina drömmar, vilket jag oftast gör. Det blev jag medveten om eftersom jag drömde en hel massa, mindes en hel massa. Drömmarna har varit mest mardrömmar av olika slag. Sådana att jag vaknat av på natten. Sedan drömde jag en del bra saker också, som att jag konret gick i medvind, och följande morgon vaknade jag och köpte lägenhet.

Och i natt. Då drömde jag att jag gifte mig. Att jag gifte mig med någon med hund. Att det inte var ett problem. Vem jag gifte mig vet jag inte, men tydligen var hund och katter inget problem. Att jag köpt lägenhet och vi beslutade oss för att flytta till Asien i en liten bil var heller inget problem. Lägenheten kunde hyras ut. I drömmen räknade jag till och med ut hyran. Sedan vaknade jag och kände att allt ordnar sig. För det ordnar sig alltid.

3 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Allt ordnar sej. Och kul, ska vi alltså skåla för bröllop imorrn oxå?

Kontinuitetsvägraren sa...

Jag har också periodvis känt mig lite orolig över att jag inte minns några drömmar. Har märkt att stress o oro bidrar till det. Sen när man lite tar det lugnt och går o sova i tid, så börjar drömshowen igen.

Anonym sa...

Köpte ett fint postkort i STHM en gång: "Allt blir bra till slut. Blir det inte bra så är det inte slut än"./SU